Pengalaman berpantang bersama team Kakakadek Confinement Therapist

Assalamualaikum…salam sejahtera. Hari ni Dill sharing pasal berpantang lps bersalin…yang mana terpaksa berpantang sendiri tu jangan risau,ada penyelesaiannya.Utk kali ke5 ni pun Dill kena pantang sendiri lagi tp dah tak jadi masalah sbb masa anak ke 4 dah guna khidmat Kakakadek Confinement Therapist ni so utk anak ke5 just continue je sbb Dill mmg puas…

Details

Tanda-tanda ketika hamil yang ibu hamil harus ambil tahu

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA SEMUA… Mommy yang hamil mesti ada simtom-simtom atau ketidakselesaan semasa hamil kan? kadang-kadang simtom ini berlaku kerana perubahan hormon berubah dan mommy stres dengan persekitaran. Simtom ni perkara biasa bagi bakal-bakal mommy tetapi harus berwaspada dan berjumpa doktor jika perlu.   *motherandbaby Simtom ini biasanya berlaku semasa awal kehamilan dan mungkin…

Details

Perlu ke Berpantang 100 Hari Selepas Bersalin?

Hari ini KakakAdek ingin berkongsi dengan mommy atau bakal mommy tentang perlu ke berpantang lepas bersalin? Mommy-mommy atau bakal mommy fikir macam mana? Di sini saya nk beritahu dalulu apa itu definisi ‘berpantang’, ia bermaksud mommy melalui tempoh pengasingan daripada mengambil apa-apa yang boleh memudaratkan diri melainkan hanya beberapa bahan atau makanan yang perlu diambil.…

Details

Perlukan Khidmat Profesional Kami? Cara Membuat Tempahan

WhatsAppWhatsapp Eni (+6017 6759218) @ Elina (+016 2126231) @ pm fanpage ‘Kakakadek Confinement Therapist’ untuk membuat tempahan. Mommy dinasihatkan membuat tempahan sekurang-kurangnya 1@2 bulan awal sebelum tarikh dijangka bersalin. DepositUntuk membuat tempahan, mummy perlu membayar wang deposit kepada kami, iaitu sebanyak 20% dari harga pakej yang dipilih termasuk caj pengangkutan (jika ada). Ini bertujuan sebagai…

Details