Ada Apa Dengan Bengkung Jawa ??

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera untuk mommy dan bakal mommy semua… Tajuk entri kali ni terpengaruh pulak dengan movie Ada Apa Dengan Cinta 2 yang menjadi trending kala ini…Mahu taknya…selepas berbelas tahun kini baru kembali…Masa tengok dulu, masih anak dara kini dah ada anak lima…opsssss.. Actually bukan nak buat sinopsis pasal AADC tu , kali ini…

Panduan Memilih Pakej Berpantang

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Bagi ibu-ibu yang bakal bersalin, sudah pasti pemilihan pakej berpantang merupakan satu isu yang amat penting untuk difikirkan terutama¬† bagi ibu-ibu yang bakal berpantang sendirian. Memang pening kepala dibuatnya !!! Tambahan pula, sekarang ni bila suruh je Mr Google tolong carikan, berderet keluar pakej-pakej berpantang yang disediakan di Malaysia ni.. Jangan…